Projects

June 2018

Villa Lucia

An existing residence; balustrades, arches, adorned columns, small rooms, mould…all within this detached house which was thirty years ago perfect for its tenants but which was far from the desires of this young couple.

AUGUST 2016

The White Cube

An existing residence; balustrades, arches, adorned columns, small rooms, mould…all within this detached house which was thirty years ago perfect for its tenants but which was far from the desires of this young couple.

MAY 2016

Break Pod

The client’s wish was to transform a dull and unused room at basement level, into a vibrant chill-out and break-time area for the employees.

MAY 2016

Subtle Square

An apartment in Swieqi with ample natural light finished in contrasting tones, natural oaks, and a warm splash of colour.

NOVEMBER 2015

The Living Office

The idea is to create a pleasing environment to work, and start bridging the gap between the workplace and home. The new office is one where the space will be unfettered by the traditional rules, which is also completely in parallel to Global EY's Workplace of the Future guidelines.

AUGUST 2015

Studio 45

The studio was designed using natural materials whilst maximizing the use of the space. It was imperative for the offices to be clean and elegant but also radiating a positive fun vibe reflecting its young team.

NOVEMBER 2014

City Soul

The homeowners’ brief was a concoction of warm spaces accentuated by their love for natural wood, retro and distinct one-off pieces, whilst retaining maximum practicality and functionality.

DECEMBER 2013

Open Sesame

Multifunction timber masses transform providing a number of different functions while evoking an element of surprise for this young couple’s compact 35sqm kitchen-living-dining area.